Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΝΤΑΛΕ ΚΟΥΑΛΕ

ΜΑ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ...

Επιτέλους ξεβρακώθηκες μπάρμπα Μήτσο…
Εσύ βρε γέρο 55ρη που όλοι σε φτύνουν και εσύ λες πως βρέχει, που κατέβηκες σε εκλογές και δεν πήρες ούτε τον δικό σου ψήφο, ποιός σου είπε πως είσαι ο παντογνώστης του σώματος και μπορείς να κρίνεις τους πάντες και μας τα πρήζεις συνέχεια.
Τρέχεις στην ντρούλα να γράψεις μήπως και τσιμπήσει κάποιος και έρθει στον "παράνομο κουμμουνιστικό τηλέγραφο", που συντηρείς και το ωραίο είναι πως στο τέλος κατηγορείς το internet, το facebook και την ντρούλα. Ποιόν; Τη ντρούλα με τα "λεπτά" αισθήματα.
Τολμάς να μιλάς για αθλήματα, πέρασαν αθλήματα οι μόνιμοι του 2006 και 2007; Τα κομματόσκυλα της δεξιάς με τα σκαρπίνια;
Τολμάς να μιλάς για γιατρούς την στιγμή που κανείς μόνιμος δεν έχει περάσει τόσους γιατρούς όσους έχουμε περάσει εμείς (σε συχνότητα).
Ρουφά το αβγουλάκι σου πιες το γαλατάκι σου και μην μας τα πρήζεις, το παιχνίδι το έχασες και όσες προσπάθειες και να κάνεις το καράβι δεν γυρίζει πίσω.
Μια καλή συμβουλή πάρε μια ομπρέλα, νομίζω πως από εδώ και πέρα θα βρέχει συνέχεια.
Μα καλά, πότε πρόλαβες και σχολίασες την ανακοίνωση της Ένωσης ακόμα δε βγήκε; Δε δούλευες; Στις 15.00 δε σχολάς;  Στις 15.00 δε σχολάνε τα γραφεία; Εν ώρα υπηρεσείας ασχολήσε με τέτοια; Θα μου πεις, φυσικά εν ώρα υπηρεσείας, αλλίως πως θα χτυπήσουμε την Ε.Ε., το ΝΑΤΟ, τη πλουτοκρατεία, τον ιμπεριασμό και τους βιομηχάνους. Ααααα, δε δούλευες.... μάλιστα!!!
Γιατί ασχολήσε με την Ένωση αλλά και την ομοσπονδία; Επειδή, δε σε θέλουνε; Πως; Εσύ δε θέλεις; Έτσι λες στον εαυτό σου για να χαίρεσε; Κουβάλα ομπρέλα εσύ κι άσε τους "κακούς" να μη σε θέλουνε.
Προς τι όλα αυτά τα σχόλια; Εγώ ξέρω, γιατί σύμφωνα με το νόμο
                     ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΠΟΤΕ
και σκάς απ' το κακό σου και θέλεις και οι άλλοι να μην γίνουνε. Αλλά έτσι λειτουργούσε σχεδόν 40 χρόνια στην ΕΣΣΔ και στο ανατολικό μπλόκ, με μίσος κακία και ρουφιανιά και οι μυστικές τους υπηρεσείες να τους έχουνε όλους φακελωμένους.
Είπες στους συναδέρφους σου, ότι όταν ψηφήστικε ο ΝΟΜΟΣ μας μέσα στη βουλή, το ψηφήσανε ΟΛΑ τα κόματα ΕΚΤΟΣ το ΚΚΕ; Αύτό το φιλοεργατικό κόμμα είπε όχι σε δουλειά για 4000 ανθρώπους!!!!!!!!!!! Αυτό το κουμμουνιστικό κόμμα, που το '90 συνεργάστηκε με τη δεξιά!!!!!!

Άντε, καλό σου τριήμερο μιας και είσαι γραφιάς κάθεσαι, ενώ οι συνάδερφοι σου θα είναι στη ζέστη, σε φωτιές και περιπολικά. Είδες ο καπιταλισμός; Κάθεσαι 3 μερούλες, ενώ άμα ήσουνα σε άλλο καθεστός ένα λεπτό να καθόσουνα, θα σε στέλνανε στη Σηβιρία.