Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ

Πυρκαγιές σε όλη την χώρα και "εμφύλιος" στο Π.Σ. ;

Με αφορμή δημοσίευμα με τίτλο«Εμφύλιος» στην πυροσβεστική: Δόκιμοι εναντίον εποχικών πυροσβεστών, θα ήθελα να ενημερώσω τους  324 επιτυχόντες υποψηφίους πυροσβέστεςπου προσέφυγαν στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο κατά της πρόσληψης των συμβασιούχων πυροσβεστών με δικαιολογία την"μη έκδοση του σχετικού Π.Δ", ότιΤΟ Π.Δ 109/2013 ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ και έχει ημερομηνία έκδοσης την 14η Ιουνίου 2013 οπότε και άδικος ο "κόπος" τους.

Να ενημερώσω επίσης ότι τον τίτλο του ΔΟΚΙΜΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ τον παίρνει κάποιος όταν μπαίνει στην Πυροσβεστική Ακαδημία και ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ και όχι με ένα ΦΕΚ, οπότε και θέμα "εμφυλίου" στο Πυροσβεστικό Σώμα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!

Λυπάμαι ειλικρινά που στηρίξαμε ως συμβασιούχοι τον αγώνα για την πρόσληψη τους (725) αλλά και που οι επιτυχόντες αυτοί τα "έβαλαν" με συμβασιούχους πυροσβέστες των 4 μηνών εργασίας !!!
Λειτούργησαν εκδικητικά και προς λάθος κατεύθυνση.

Κύριοι ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ, δεν έβγαλαν οι Συμβασιούχοι Πυροσβέστες τηνΑπαγόρευση των προσλήψεων Ιδιωτών σε Πυροσβεστική και Αστυνομίαμέχρι το 2015, αλλά το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, εκεί πρέπει να στέψετε τα βέλη σας και να το επισημάνετε και στους συμβουλάτορές σας.
Αντί να χτυπήσετε το γαϊδούρι, χτυπήσατε το σαμάρι !!!

Δεν θα πω τίποτε άλλο διότι δεν αξίζει να ασχοληθούμε και παραπάνω την ώρα που συνάδελφοι μας βρίσκονται στα μέτωπα των πυρκαγιών σε όλη την χώρα και δυστυχώς εμείς ακόμα δεν προσληφθήκαμε για να τους συνδράμουμε !!!


Σ.Δ. Απορίας άξιο είναι πώς οι 725 οργανώθηκαν από το πουθενά χωρίς να γνωρίζονται χωρίς καν να έχουν ονομαστεί Πυροσβέστες .
Αντίθετα εποχιακοί και πενταετείς όλων των κατηγοριών που γνωρίζουν πολύ καλά την δύναμη του συνδικαλισμού περιμένουν οι λίγοι να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά αδιαφορώντας για το μέλον τους .
Σήμερα οι εποχικοί αύριο οι πενταετείς μετά οι χαμηλόβαθμοι μόνιμοι και έχει ο Θεός .

Κύριοι ξέρετε πόσοι κοιμήθηκαν και δεν ξαναξυπνισαν;

Υ.Γ. 1 Ξυπνήστε να ξέρετε τουλάχιστο γιατί και πότε θα πεθάνετε.

Υ.Γ.2 Αραγεσ υπάρχει κάποιος που οργανώνει τους 725 ή πραγματικά επειδή έβγαλαν πανεπιστήμιο είναι το έξυπνοι και γνωρίζουν πως όλοι μαζί μπορούν καλύτερα.