Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Βίντεο Τρικαλινοί πυροσβέστες «Ανάβουν φωτιές» στην Κυβέρνηση

  • Γράφτηκε από την   
  • Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012 17:00
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς 
  • Εκτύπωση 
  • E-mail
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Βίντεο Τρικαλινοί πυροσβέστες «Ανάβουν φωτιές» στην Κυβέρνηση Βίντεο Τρικαλινοί πυροσβέστες «Ανάβουν φωτιές» στην Κυβέρνηση
Πυροσβέστες από τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα πραγματοποίησαν χτες συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο της τοπικής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας «για να μάθει ο κόσμος τα προβλήματά μας. Ζητάμε», είπε ο πρόεδρος της Δυτικοθεσσαλικής Ένωσης κ. Κων/νος Μασούρας, «απ' όλους τους πολίτες να σταθούν δίπλα μας. Όπως στεκόμαστε κι εμείς, με αυταπάρνηση, στο πλευρό τους! Τους προστατεύουμε, αλλά θέλουμε και αυτοί να μας προστατεύσουν (σ.σ. αυτό ανέγραφε, με... κατακόκκινα γράμματα το πανό που κρατούσαν στα χέρια). Έρχονται επώδυνα, αβάσταχτα μέτρα για τον κλάδο μας, που επιτελεί λειτούργημα. Έχουμε οικογένειες και πρέπει να επιβιώσουμε. Και για να συμβεί αυτό, επιβάλλεται να αντισταθούμε και να φωνάξουμε για το δίκιο μας. "Πάγωσαν" οι μισθολογικές προαγωγές. Κάθε μέρα δεχόμαστε νέα πλήγματα στους μισθούς μας. Τα ωράρια εργασίας είναι εξωπραγματικά. Δεν ζητάμε υπέρογκους μισθούς, αλλά μισθό για να επιβιώνουμε! Θέλουμε, μέχρι τελευταία στιγμή, να πιστεύουμε ότι η Κυβέρνηση θα τηρήσει αυτό που είπε με τα ισοδύναμα μέτρα».
Δείτε στο βίντεο του trikalaola.gr ολόκληρη την δήλωση του Προέδρου της Ένωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Δυτικής Θεσσαλίας κ. Κ. Μασούρα στα τοπικά Μ.Μ.Ε., αλλά και στιγμιότυπα από την σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας εντός του πλαισίου πανελλαδικής διαμαρτυρίας. Σημειωτέον, ότι η οικεία Π.Υ. έχει από τους παλαιότερους στόλους οχημάτων στην Ελλάδα!

Πήγη trikalaola.gr
Σ.Δ ΜΠΡΑΒΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΣΥΜΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ