Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΟΕΟ!!!!!!!


Το εκλογικό της ντροπής

Η απαξία περίσσεψε πλέον για το πυροσβεστικό προσωπικό
Αρ. Πρωτ. : 2748 // 12-08 -2012
Προς : 1. Αρχηγό Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Παναγιώτη Μπονάτσο
Κοιν. : 1. Γραφείο Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη
          2. Πολιτικά κόμματα
          3. Μ.Μ.Ε.
Κύριε Αρχηγέ,
Μετά από μια πλειάδα εγγράφων και προφορικών οχλήσεων, δυστυχώς μέχρι και σήμερα δεν κατέστη δυνατόν να ευρεθεί ολίγος χρόνος μερικών λεπτών, για να μας ενημερώσετε για την τύχη της χορήγησης της καταβολής των δύο εκλογικών αποζημιώσεων.
Προφανώς είτε το ποσό για σας είναι ανάξιο λόγου, είτε μεροληπτείτε εναντίον του Σωματείου μας, είτε με δική σας πρωτοβουλία, είτε με «οδηγίες άνωθεν».
Πέρα όμως από τις «εθιμοτυπικές υποχρεώσεις» που και αντιπαρερχόμεθα, είχατε την υποχρέωση να υλοποιήσετε την απόφαση της Πολιτείας και να εξασφαλίσετε την ομαλή και στην ώρα της, χορήγηση της εκλογικής αποζημίωσης στο πυροσβεστικό προσωπικό, ειδικά, αυτής των εκλογών της 06/05/2012, όπως έπραξαν οι έτεροι κ.κ. Αρχηγοί της ΕΛ.ΑΣ. και του Λ.Σ . /ΕΛ.ΑΚΤ.
Η εκ νέου επαναφορά μας στο θέμα, γίνεται διότι πληροφορούμαστε ότι και πάλι το πυροσβεστικό προσωπικό θα πληρωθεί τα δικαιούμενα, αν θα περισσέψουν αδιάθετα χρήματα, μετά την ενταλματοποίηση της δαπάνης της εκλογικής αποζημίωσης από τα δύο άλλα Σώματα.
Κύριε Αρχηγέ,
Πέρα από το απαράδεκτο της αυτής καθ αυτής απαξίας, προς το πυροσβεστικό προσωπικό να είναι ο «καβοδέτης» του προσωπικού του Υπουργείου μας, εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας για την συνεχιζόμενη από εσάς και πλέον πάγια πολιτική του Α.Π.Σ. να μην απαντάει στα θιγόμενα από την Ένωσή μας ζητήματα. Όλα αυτά τα χρόνια, τουλάχιστο στο εσωτερικό του πυροσβεστικού οργανισμού, είχαμε ως επιλογή την συνεργασία, συνεννόηση και «συναδελφική» συνδικαλιστική διεκδίκηση. Βοηθείστε να τη συνεχίσουμε.
Σε κάθε περίπτωση επειδή το σήριαλ του «εκλογικού» πρέπει να λάβει τέλος, και επειδή θέλουμε να πιστεύουμε ότι η διαδικασία χορήγησης των συγκεκριμένων αποζημιώσεων δεν έχει χαρακτηριστεί «απόρρητη», παρακαλούμε γνωρίστε μας, ποια είναι ακριβώς η κατάσταση και πότε επιτέλους θα γίνει η καταβολή και των δύο αποζημιώσεων.

πηγη ΕΑΠΣ

Σ.Δ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΗΡΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΡΑΤΙΣΕ.
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΕΠΟΧΙΚΟΙ - ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.
ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!