Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

<< ΚΗΝΣΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΕΣ...>>

«Κήνσορες και τιμητές...»

Συνάδελφοι η παραπληροφόρηση και η αγωνία κάποιων συναδέλφων να δείξουν ότι κάτι έκαναν και αυτοί… δεν έχει τέλος... Γράφουν… «Μετά από σειρά επαφών και συναντήσεων του Σωματείου μας με τους καθ' ύλην αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, μπορούμε (με βάση απολύτως αξιόπιστες πληροφορίες) να σας ενημερώσουμε τα κάτωθι:»
Τι μας λένε ότι αυτοί έχουν κάνει ενέργειες και συνεχίζουν… « Αυτή τη στιγμή η σχετική υπουργική απόφαση έχει φύγει από το ΑΠΣ και έχει προωθηθεί προς υπογραφή στα αρμόδια υπουργεία. Αυτή τη στιγμή ο σχετικός φάκελος βρίσκεται στην Υπ. Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γεροβασίλη.»
Λάθος συνάδελφοι η Κυρία Γεροβασιλη δεν έχει εμπλοκή στο συγκεκριμένο θέμα. Ψάξτε καλύτερα αλλού είναι ο φάκελος… αφού έχει πληροφορήσει σωστά όπως αναφέρει… τα χώνει κιόλας… Η διασπορά φημών και το διαρκές κουτσομπολιό επί παρασκηνίου το μόνο που καταφέρνουν είναι να αποπροσανατολίζουν την δράση μας και να δίνουν έρεισμα σε συνδικαλιστικούς κύκλους οι οποίοι δεν έχουν καμιά επαφή με την πραγματικότητα των προβλημάτων μας. Η σπέκουλα θρέφει τους συνδικαλιστές των blog και του internet, δεν λύνει τα προβλήματα.
Σκοπός της παρούσας ενημέρωσης δεν είναι να καθησυχάσει συνειδήσεις, αλλά να τοποθετήσει τα τρέχοντα ζητήματα επί των πραγματικών τους διαστάσεων. Απέχουμε ακόμη από την θετική κατάληξη, ωστόσο τα ζητήματα έχουν μπει σε τροχιά επίλυσης. Από την άλλη, η καλλιέργεια  κλίματος συνομωσιολογίας το μόνο που αποφέρει είναι να δημιουργεί χώρο για αμφιβόλου ηθικής στάθμης συνδικαλιστές του παρασκηνίου και των δυνάμεων που τους στηρίζουν. Ελέγχετε την πληροφόρηση που λαμβάνετε και αξιολογήστε το ποιόν αυτού που σας την παρέχει. >

Συγνώμη συνάδελφε αυτό δεν είναι συνδικαλισμός κατηγορείς τους άλλους και κάνεις το ίδιο και μάλιστα σε χειρότερο βαθμό. Ρίχνεις λάσπη προς όλες τις κατευθύνσεις. Τουλάχιστον γίνε συγκεκριμένος. Όπως κατάλαβες άλλοι έτρεξαν μην προσπαθείς να καρπωθείς κάτι που δεν έκανες.
Στην τελική όμως το κέρδος είναι για όλους και αυτό είναι που μετράει.

Είναι καιρός να πάψουμε να λειτουργούμε με αυτόν τον τρόπο δεν αποδίδει...Υπάρχουν και άλλα προβλήματα ας επικεντρωθούμε σε αυτά.