Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ



Mάχη με τις φλόγες στο εργοστάσιο αναγόμωσης ελαστικών στη Βόλου

Πυκνό σύννεφο καπνού έχει καλύψει τη Λάρισα

Mάχη με τις φλόγες στο εργοστάσιο αναγόμωσης ελαστικών στη Βόλου
AddThis Sharing Buttons
3
 
21.06.2016 | 16:38

Η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε αργά το μεσημέρι το μεσημέρι, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, αποδεικνύεται δύσκολο έργο για τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με δεκάδες άνδρες και οχήματα να παλεύουν με τις φλόγες.  

45 άντρες της ΠΥΛ και 15 οχήματα έχουν ριχθεί στη μάχη, παλεύοντας να καταπολεμήσουν τη φωτιά σε ένα εξαιρετικά δύσκολο περιβάλλον. Τα εύφλεκτα υλικά και το στοκ των ελαστικών στο εργοστάσιο και ο αέρας που έχει σηκωθεί, έστω και ελαφρύς, τις τελευταίες ώρες στη Λάρισα κάνουν δυσκολότερο το έργο των πυροσβεστών.

Mάχη με τις φλόγες στο εργοστάσιο αναγόμωσης ελαστικών στη Βόλου

 Την ίδια στιγμή πολλοί πολίτες από διάφορες περιοχές της Λάρισας, ανησυχούν για τον πυκνό καπνό που έχει σκεπάσει μεγάλο μέρος της πόλης. Το μαύρο σύννεφο είναι ορατό ακόμη και από χωριά εκτός της Λάρισας, και πολλοί εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει. Αρκετά είναι τα τηλεφωνήματα που έχουν γίνει τόσο στο κέντρο της Πυροσβεστικής όσο και στη «Θ.Τ.» από κατοίκους που ζητούν περισσότερες λεπτομέρειες εκφράζοντας ακόμη και αγωνία για τη σύσταση του καπνού, ενώ μυρωδιά καμένου ελαστικού έχει φτάσει ήδη στις συνοικίες κοντά στο κέντρο της Λάρισας. 

Χρυσόστομος Τρίμμης


ΠΗΓΗ http://www.thessaliatv.gr/news/28368/megalh-fwtia-twra-sto-ergostasio-anagomwshs-sth-boloy/