Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΠΥΕ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΝΤΑΕΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ




ΑΡ.ΠΡΩΤ. 255

Λάρισα,    26    Νοεμβρίου    2014
                                   Προς :  Πενταετείς Πυροσβέστες
Θέμα :  Ενημέρωση μελών.

Συνάδελφοι μας γνωστοποίησαν από το Α.Π.Σ. πως τελικά θα γίνει η απόσπαση όσων συναδέλφων που υπηρετούν στα πεζοπορα δεν έχουν τόπο συμφερόντων στην περιφέρεια που ανήκει το πεζοπόρο τμήμα .
Όσοι  λοιπών συνάδελφοι επιθυμούν μπορούν να ετοιμάσουν τις σχετικές Δ.Υ. για απόσπαση στην πλησιέστερη Υπηρεσία του τόπου διαμονής τους . Σε αυτή θα αναφέρετε πως δεν αξιώνετε έξοδα μετακίνησης και ότι την απόσπαση την ζητάτε μέχρι την έναρξη λειτουργίας των πεζοπόρων τμημάτων. Για να έχετε δικαίωμα να πραγματοποιήσετε την συγκεκριμένη απόσπαση θα πρέπει να έρθει στις Υπηρεσίες σχετική διαταγή η οποία ελπίζουμε να έρθει το συντομότερο δυνατό.
Το Α.Π.Σ. για μια ακόμα φορά και μετά από πολύ γκρίνια κάνει το αυτονόητο με μεγάλη καθυστέρηση και με ενδεχόμενο να μην προλάβουμε την διαδικασία πριν τις Γιορτές καθώς ο Μήνας έχει 26 , να δούμε πότε θα έρθει η διαταγή ενώ εμείς έπρεπε σύμφωνα με τα ισχύοντα να έχουμε αποστείλει την Δ.Υ. στις Υπηρεσίες μας μέχρι 17 Νοεμβρίου . Οι συνάδελφοι που θα τύχουν αυτής της διευκόλυνσης σύμφωνα με στοιχειά της ένωσης μας ίσως δεν ξεπεράσουν το νούμερο 20 παρόλο αυτό η καθυστέρηση για εμάς τους Πενταετείς είναι πάντα καθυστέρηση. Υπάρχουν υπηρεσίες που μετά την διάλυση των πεζοπόρων διπλασιάστηκε η δύναμη τους  το όχημα χωρά 3 με 4 Πυροσβέστες και στην Υπηρεσία είναι γραμμένοι 7 και 8 και παρόλο αυτά το συγκεκριμένο εγχείρημα ήταν δύσκολο. Για τους υπολοίπους Συναδέλφους που και αυτοί δεν ξεπερνούν 25 και ζητούν μια απόσπαση έστω για δυο μήνες και δεν υπηρετούν στα πεζοπορα θα δούμε τι θα γίνει μέχρι και τις 30 του μηνός που θα συνεδριάσει το Συμβούλιο Μεταθέσεων. Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει ούτε θετική ούτε αρνητική απάντηση.

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε και για τα πολλά   « θα »   των τελευταίων μηνών.






Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                              Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Καστανίδης   Γεώργιος                                                      Πυργιώτης  Απόστολος
Τηλ.6973844020                                                                  Τηλ.6973774868

Τηλ.*787676                                                                        Τηλ.*774868