Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΑΣΤΟΧΙΑ ΥΛΙΚΟΥ - ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ & ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ


ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ  ΑΣΤΟΧΙΑ ΥΛΙΚΟΥ &  ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ

Τα κάτωθι είναι διάφορα που λάβαμε και αφού τα επεξεργαστήκαμε από θέμα παραπόνων εις τον υπερθετικό σας τα ανακοινώνουμε έτσι για να ξέρετε τι ακούμε και τι διαβάζουμε .

  1. Πήρα τηλ. Στον πρόεδρο και μου είπε πως όσοι είναι πάνω από 45 θα φύγουν από το Σώμα .
Του ρώτησα για ποιων λόγω και δεν μου είπε  , δεν πήρα συγκεκριμένη απάντηση . Όταν τον ξαναρώτησα μου είπε έλα να ψηφίσεις έχουμε εκλογές και επειδή οι άλλοι έχουν πολλούς γραμμένους θα χάσουμε την μπάλα . Πραγματικά δεν κατάλαβα .
Σ.Δ. Συνάδελφε μην στεναχωριέσαι γιατί όπως θα διαβάσεις παρακάτω τα ίδια λένε και σε μικρότερους . Ο Αρχηγός ακόμα δεν ζέστανε την καρέκλα του και έχουν δει τρις φωτογραφίες άρα ή σε δουλεύουν ή ξέρουν. Εξάλλου εσύ τι φοβάσαι είτε ψηφίσεις είτε όχι και αυτοί πάνω από 45 είναι δεν θα τρέξουν για την πάρτη τους .

  1. Είμαι συμβασιούχος από επαρχιακό νομό και μου είπαν πως και εγώ μπορώ να ψηφίσω στο σωματείο που έχει πολλά κοτόπουλα και είναι κοντά στην Αθήνα .Εγώ είμαι από Θράκη και είμαι μακριά από την Αθήνα τι να κάνω ;
Σ.Δ. Οι κότες  όσο μακριά και εάν είναι από την Αθήνα παραμένουν κότες το τελευταίο συλλαλητήριο που έγινε κατέβησαν ούτε λίγο ούτε πολύ 400 συνάδελφοι και να σκεφτείς πως και εσύ κατεβικες με το Σωματείο σου και ας είσαι από Θράκη. Το σωματείο με τις κότες έχει 700 μέλη που ήταν ;

  1. Το Σωματείο με τις κότες μου είπανε πως κάνει εκλογές και εάν θέλουμε να έχουμε εκπροσώπηση στο Δ.Σ. πρέπει να πάμε να ψηφίσουμε , είμαι συμβασιούχος και μου είπαν πως όλοι πρέπει να πάμε εκεί.
Σ.Δ. Εάν σε αυτό το σωματείο το Δ.Σ. και ο πρόεδρος του είναι συμβασιούχος τότε τρέξε εάν όχι σκέψου το.Εαν πάλι δεν μπορείτε σαν συμβασιούχοι να βρείτε έναν δικό σας πρόεδρο ψηφίστε έναν για να τα χώνετε κάπου.

  1. Πήρα τηλ στον πρόεδρο του  σωματείου που γράφει μόνο πενταετείς και μου είπε πως μόνο σε εμάς μπορείς να γραφτείς γιατί μόνο εμείς μπορούμε βάση νόμου να γραφούμε πενταετείς . Τι γίνετε σε αυτή την περίπτωση ;
Σ.Δ. Εγώ συνάδελφε δεν ξερώ τι παίζει αλλά εάν το καταστατικό του γράφει ρητά ότι εγγράφει Πενταετείς Πυροσβέστες τότε τι πρόβλημα υπάρχει ; Εάν γράφει όμως ότι διποτε εκτός από Πενταετείς τότε κάτι τρέχει. Τώρα εάν εσύ θέλεις να γραφτείς κάπου για να μην σε λένε ότι δεν είσαι γραμμένος πουθενά τι να σου πούμε εμείς υπάρχει και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Κυνηγών εάν θέλεις γράφεσαι , γιατί συν της άλλης μας είπες ότι είσαι και κυνηγός.

  1. Διάβασα σε ένα έγκυρο forum για τις εκλογές που κάνει το σωματείο με τις κότες δηλαδή ότι περιφέρει μια κάλπη ανά την Ελλάδα ασυνόδευτη από δικαστικό αντιπρόσωπο και η απάντηση που έδωσε ήταν από χλιαρή έως τίποτα . Μήπως ξέρετε κάτι παραπάνω γιατί αυτό το forum πάντα είχε μια εμπεριστατωμένη απάντηση αλλά τώρα όχι .
Σ.Δ. Δεν ξέρουμε τι διαβάζει και από πού αλλά  εμείς θα σου πούμε τι λέει το καταστατικό με τις κότες και εσύ κάνε ότι καταλαβαίνεις .
Σου υπογραμμίζουμε αυτά που σε ενδιαφέρουν και θα σου τα σχολιάσουμε αλλά η επιλογή είναι δικιά σου.




                                  ΜΕΛΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

                                         ΑΡΘΡΟ 3ο

1) Τα μέλη του Σωματείου είναι αριθμητικά απεριόριστα και διακρίνονται σε τακτικά (ήτοι τα ταμειακά τακτοποιημένα μέλη του Σωματείου), και επίτιμα (τα οποία αποκτούν τον τίτλο του επιτίμου με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης ως αναγνώριση της εξαίρετης προσφοράς τους στο Σωματείο και απαλλάσσονται των οικονομικών τους υποχρεώσεων προς αυτό).
ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
2) Μέλη του Σωματείου εγγράφονται οι εν ενεργεία Πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αλλά και κάθε άλλης κρατικής υπηρεσίας που τυχόν προκύψει με αντικείμενο την πρόληψη και κατάσβεση πυρκαγιών, την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και τη διάσωση.
3) Για να γίνει κάποιος μέλος του Σωματείου πρέπει:
α) Να υποβάλλει γραπτή αίτηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου.
β) Να δηλώσει στην ίδια αίτηση ότι αποδέχεται το σύνολο των διατάξεων του παρόντος καταστατικού.
γ) Να πληρώσει το ποσό που έχει ορισθεί για εγγραφή και το αντίστοιχο ποσό της συνδρομής με μέριμνά του.

                                             ΑΡΘΡΟ 16ο

                           ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΑΚΗ Γ.Σ.

Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των αρχών του Σωματείου και Αντιπροσώπων διενεργούνται ανά τριετία.
Η θητεία των εκλεγομένων αρχών είναι τριετής και αρχίζει από την επομένη της συγκλήσεως σε σώμα του νέου Δ.Σ. εντός των 15 ημερών που ακολουθούν την τακτική Γ.Σ…………….
…………….Η διαλογή των ψηφοδελτίων γίνεται από τον Δικαστικό Αντιπρόσωπο και των υποψηφίων της Εφορευτικής.
Η Εφορευτική Επιτροπή, στην οποία ο Δικαστικός Αντιπρόσωπος είναι Πρόεδρος, αναλαμβάνει τα καθήκοντά της, παραλαμβάνει τα Μητρώα, τις σφραγίδες και τις υποψηφιότητες. Διανέμει στα μέλη του Σωματείου τα ψηφοδέλτια μετά φακέλων, ο ψηφοφόρος-μέλος εκφράζει τις προτιμήσεις του με σταυρό προ του ονόματος (έως 14, δηλαδή 7 για τους συμβούλους και 7 για τους αναπληρωματικούς) και με τη λήξη της ψηφοφορίας η Εφορευτική Επιτροπή προβαίνει στην άθροιση των σταυρών που έλαβε κάθε συνδυασμός και κάθε υποψήφιος.
Η ψηφοφορία γίνεται πάντοτε με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου δημοσίου εγγράφου.
Σε περίπτωση ισοψηφίας τη θέση λαμβάνει το αρχαιότερο σε προϋπηρεσία μέλος και σε περίπτωση που οι ισοψηφίσαντες έχουν την ίδια προϋπηρεσία γίνεται κλήρωση, μετά την οποία ο ευνοηθείς καταλαμβάνει τη θέση και ο άλλος την αμέσως επόμενη.
Με την ίδια διαδικασία γίνεται η εκλογή της Ελεγκτικής Επιτροπής και των Αντιπροσώπων.
Ακολουθεί η διαλογή των ψήφων και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, αφού αποφανθεί η Εφορευτική Επιτροπή επί των τυχόν ενστάσεων.
Συντάσσεται πρακτικό με το τέλος των αρχαιρεσιών που υπογράφεται από όλα τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής και στο οποίο επισυνάπτονται τα ονόματα των ψηφισάντων μελών.
ΔΕΥΤΕΡΗ  ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Προς διευκόλυνση όλων των μελών του Σωματείου, το Διοικητικό Συμβούλιο δύναται να αποφασίσει η διεξαγωγή των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη των οργάνων του Σωματείου και των αντιπροσώπων για τις δευτεροβάθμιες οργανώσεις να λάβει χώρα παράλληλα σε όσες περιοχές κρίνει το Δ.Σ. αναγκαίο.
Οι αρχαιρεσίες αυτές διεξάγονται πάντοτε υπό την ευθύνη τοπικής Εφορευτικής Επιτροπής. Μετά το πέρας των ψηφοφοριών γίνεται η καταμέτρηση και το άνοιγμα των φακέλων και ακολουθεί η διαλογή των ψηφοδελτίων. Τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών αποστέλλονται κατόπιν συστημένως στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της Αθήνας, η οποία, προεδρευόμενη από Δικαστικό Αντιπρόσωπο, συγκεντρώνει τα αποτελέσματα προκειμένου να προχωρήσει στην ανακήρυξη των επιτυχόντων.
Μέσα σε 15 ημέρες από την αρχαιρεσιακή Γενική Συνέλευση, το νέο Δ.Σ. συνέρχεται σε σώμα κατόπιν προσκλήσεως από τον πλειοψηφίσαντα συνδυασμό ή σύμβουλο. Σε κοινή συνεδρίαση με το προηγούμενο Δ.Σ. παραλαμβάνει τα έγγραφα και τα περιουσιακά στοιχεία του Σωματείου. Μετά την παράδοση υπογράφεται Πρακτικό παραλαβής και παράδοσης και λήγει οριστικά η θητεία του παλαιού

Σ.Δ. ΠΡΩΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗΣ . Εάν είσαι Πυροσβέστης γενικός και αόριστος στο Π.Σ. γράφεσαι ψηφίζεις έχεις ένα χαμόγελο μέχρι τον ουρανό και είσαι ευχαριστημένος εάν όμως είσαι μια ειδική κατηγορία του Π.Σ. όπως οι Π.Π.Υ. ή  οι Συμβασιούχοι τι δουλειά έχεις με όλους μαζί ; 
ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ . Οποίος δεν μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει το παράλληλα τότε είναι άξιος της μοίρας του . Και επειδή το blog ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ,  ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ  ΖΩΑ.

Η ΚΑΛΠΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΗ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΕ !!!!!!!!.
ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΗ ΘΙΑΣΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!


Να είστε όλοι καλά με αυτά που μας στέλνετε αλλά να σκέφτεστε και λίγο . Η έτοιμη τροφή είναι το χειρότερο.




Άλλη μέρα θα βγάλουμε και άλλες δικές σας ερωτήσεις να είστε καλά.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ!