Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ Η ΦΕΤΕΙΝΗ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ.

Στην παρακάτω διαταγή συνεχίζετε η κοροϊδία των Συμβασιούχων.

1.Στις σχετικές αναφαίρετε στην ΣΣΕ του 2009 μόνο και μόνο για να δικαιολογήσουν τα ωράρια εργασίας . Η ΣΣΕ του 2009 δεν ισχύει και το ξέρουμε όλοι. Αν ίσχυε θα παίρναμε και τα σχετικά επιδόματα..Μια συλλογική σύμβαση δεν ισχύει κατά το ήμισυ αλλά ολόκληρη.

2.Από το παρακάτω προκύπτει ότι οι Συμβασιούχοι δουλεύουν 10 με 15 ώρες λιγότερες από τους Π.Π.Υ. ενώ όμως οι μηνιαίες αποζημιώσεις είναι οι ίδιες. 

3.Για πρώτη φορά βλέπουμε αυτό που φωνάζανε χρόνια για την επιπλέον εργάσιμη ημέρα ανάπαυσης για την εργασία κατά τις Κυριακές .

Το συμπέρασμα είναι ότι όλοι ανεξαρτήτως κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου και το Α.Π.Σ. κάνει πάρτι. Εύχομαι να μην πάθει κανείς τίποτα γιατί το πάρτι τον αδικημενων τότε θα αρχίσει και θα είναι για πολλούς η αρχή του τέλους.
Βέβαια η ζημία θα έχει γίνει.

ΚΑΛΗΜΈΡΑ   ΣΑΣ     ΑΞΙΌΤΙΜΟΙ       ΚΎΡΙΟΙ!!!!

Υ.Γ. Όσων αφορά κάποιους Πενταετείς που νομίζουν ότι είναι εποχικοί ας ζητήσουν από τους Διοικητές τους να εφαρμοστούν τα παρακάτω και γι αυτούς.

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ








Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Το μισθολόγιο που θα έπρεπε να έχουμε βάση του ν'ομου 3938/2011.ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΙΑ;

Λύστε τα χέρια των Πενταετών Πυροσβεστών

Λάρισα,    20/06/2013    

Αρ. Πρωτ.: 126

ΠΡΟΣ: 1) Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας
            του Πολίτη κ. Δένδια Νικόλαο     
            2) Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 
            κ. Γεωργιάδη Πάτροκλο

 ΚΟΙΝ: 1) Αρχηγό Πυροσβεστικού Σώματος
            Αντιστράτηγο κ. Γεωργακόπουλο Σωτήριο.

              
ΘΕΜΑ: Λύστε τα χέρια των Πενταετών Πυροσβεστών .

Με τον ν.3938/2011 άρθρο 15 προσελήφθησαν στο Π.Σ. 4000 Πενταετείς Πυροσβέστες καταλαμβάνοντας 4000 οργανικά κενά μονίμων Πυροσβεστών.
Ενώ όταν ο νόμος ήταν στην διαβούλευση στην παράγραφο 14 του άρθρου 15 ανέφερε ότι για τα οικονομικά θα εφαρμόζονται ανάλογα οι διατάξεις του άρθρου 5 του ν.2622/1998 ( Α΄-183 ) όπως ισχύει σήμερα όπου οι διατάξεις αυτές αναφέρονται Συνοριακοί Φύλακες – δόκιμος Αστυφύλακας – Αρχηγός Ελληνικής Αστυνομίας κ.α. και ενώ δεν υπήρχαν παρατηρήσεις στην διαβούλευση για την  συγκεκριμένη παράγραφο ο τότε Υπουργός καθώς και ο Υφυπουργός με την αιτιολογία ότι θα κοστίζουν λιγότερο στο ελληνικό δημόσιο κατά την ψήφιση του νόμου το άλλαξαν και αντικατέστησαν την εν λόγο παράγραφο με την παράγραφο  15 του ψηφισμένου νόμου σήμερα που αναφέρει : Οι μηνιαίες αποδοχές των Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης είναι αυτές που λαμβάνουν ως εποχικοί Πυροσβέστες .
Από την εισαγωγή μας στο Σώμα στις 10/2/2012 το σημαντικότερο πρόβλημα για την σωστή αξιοποίηση του προσωπικού των Πενταετών Πυροσβεστών είναι η εργασία κατά τις νυχτερινές ώρες τις Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες καθώς και στις εκτός έδρας μετακινήσεις που το δημιουργεί η ένταξη μας στο μισθολόγιο των Δημοσίων υπαλλήλων με τον ν.4024/2011 . Ένας νόμος εντελώς έξω πυροσβεστικός για τον λόγο ότι οι Πυροσβέστες δεν είναι υπάλληλοι γραφείου που θα δουλεύουν από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 7 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.
Το μισθολόγιο των ειδικών φρουρών που είχε αρχικά επιλεγεί έδινε όλα τα πενθήμερα που παίρνει σήμερα το μόνιμο προσωπικό συν 6 νυχτερινά αντί 8 των μονίμων και την ίδια κατάσταση με το μόνιμο προσωπικό όσων αφορά για τις εκτός έδρας μετακινήσεις .
Αν προσπαθήσουμε να συγκρίνουμε το μισθολόγιο των ειδικών Φρουρών με το μισθολόγιο του ν.4024/2011 θα διαπιστώσουμε ότι για να δουλέψει ο Πυροσβέστης με τον ν.4024/2011 τις ίδιες ώρες και τα ωράρια που δουλεύει σήμερα με το ειδικό θα κόστιζε σχεδόν τα διπλασία χρήματα.
Δεν ξέρουμε ο τότε Υπουργός τι μαθηματικά ήξερε αυτό που εμείς ξέρουμε σήμερα είναι πως με το μισθολόγιο που δουλεύουμε σήμερα εκτός από τον βασικό μας μισθό μπορούμε σύμφωνα με διαταγή του Σώματος και μέσα στα πλαίσια των 71.500.000 ευρώ που είναι και ο προϋπολογισμός των Πενταετών να δουλέψουμε όλον τον χρόνο 11 υπερωριακές ώρες 38 ώρες νύχτα και 75 ώρες Κυριακές και Εξαιρέσιμες.
Με το ειδικό μισθολόγιο των ειδικών φρουρών και με ακριβός το ίδιο κόστος , δηλαδή 71.500.000 ευρώ θα μπορούσαμε να δουλέψουμε όλες τις Κυριακές και εξαιρέσιμες του χρόνου δηλαδήπερίπου 480 ώρες , καθώς και τουλάχιστο 4 οκτάωρα νυχτερινά το μήνα , δηλαδή 4 οκτάωρα Χ 12 = 384 ώρες νύχτα.
Σας έχουμε αποστέλλει όλα τα συνημμένα αλλά και όλα τα στοιχειά που προκύπτουν όλα τα παραπάνω.Σας ζητούμε αφού τα ελέγξετε και διαπιστώσετε και οι ίδιοι αυτά που διαπιστώσαμε εμείς,  να αλλάξουμε το μισθολόγιο τώρα!!! Ώστε να μην ξανασυμβεί ότι τα προηγούμενα χρόνιαγια να μην  λέμε όλοι μαζί ότι φταίει πως δεν υπήρχαν χρήματα για να δουλέψουν οι Πυροσβέστες ώστε να αποφύγουμε τα δυσάρεστα .
Τα ίδια ακριβός έχουμε καταθέσει εδώ και αρκετό καιρό και στον Αξιότιμο Αρχηγό μας χωρίς να έχουμε πάρει καμία απάντηση. Ίσως το οικονομικό τμήμα δεν πρόλαβε μέχρι τώρα, δεν γνωρίζουμε πραγματικά τον λόγο τις καθυστέρησης.

Το καλοκαίρι είναι μπροστά και ότι είναι να γίνει ας γίνει τώρα. Δεν θα υπάρχει καμία δικαιολογία όταν τα πράγματα πάνε στραβά και ζήσουμε πάλι τις  καταστροφικές πυρκαγιές των  παρελθόντων ετών.

Το κόστος είναι μηδέν !


 Ειδικός Φρουρός

ΒΑΘΜΟΣ  με 5 χρόνια προϋπηρεσία .
Κλιμάκιο 16
Βασικός μισθός
747.00
Χρονοεπίδομα
  89.64
Ειδική αποζημίωση πέρα του πενθημέρου 4x46=184
184.00
Νυχτερινά έως 48 ώρες τον μήνα .
Άρα 4 νύχτες  32 Χ 2.60= 83,20.
  83.20
Επίδομα ειδικής απασχόλησης
115.00
Επίδομα υψηλής και αυξημένης ευθύνης
26.00
Επίδομα ειδικών συνθηκών
65.00
Επίδομα Εξομάλυνσης 
100.00
Σύνολο     
1.409.84
Γεν. Σύνολο 1.409.84 Χ 12 ΜΗΝΕΣ
16.918.08
Εργοδοτική εισφορά 5.1%
862.82
Τελικό σύνολο
17.780.90

Αναλυτικά το κόστος για έναν Πενταετή Πυροσβέστη δουλεύοντας όλες τις Κυριακές και Αργίεςκαθώς και 32 ώρες νύχτα το μήνα δηλαδή 32Χ12=348 το χρόνο είναι 17.780.90 ευρώ.
Αν αυτό το ποσό το πολλαπλασιάσετε με 4000 Πενταετείς τότε 4000Χ17.780.90=71.123.600ευρώ . Προκύπτει και κέρδος από τα 71.500.000 του προϋπολογισμού των Πενταετών.

Η δικαιολογία ότι δεν υπάρχουν λεφτά πλέον δεν υπάρχει !

Λύστε μας τα χέρια για να σβήσουμε τις φωτιές !                  
                                                                                 
                                                                                              
                                                      Με τιμή για το Δ.Σ.

          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                               Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
      Καστανίδης   Γεώργιος                                                                      Πυργιώτης  Απόστολος
       Τηλ.6973844020                                                                                  Τηλ.6973774868

           Τηλ.*787676                                                                                       Τηλ.*774868                                          

       ΠΗΓΗ: ΕΠΠΥΕ

    Σ.Δ. Επειδή κάποιοι μπερδεύονται τα καθαρά χρήματα που παίρνει στο χέρι ο εργαζόμενος είναι -23% περίπου από σύνολο . Είναι οι λεγόμενες κρατήσεις του Δημόσιου.
.....Όποιοι δεν συμφωνούν  με το παραπάνω σίγουρα θα έχουν κάνει λάθος.

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΝΤΑΛΕ ΚΟΥΑΛΕ

ΜΑ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ...

Επιτέλους ξεβρακώθηκες μπάρμπα Μήτσο…
Εσύ βρε γέρο 55ρη που όλοι σε φτύνουν και εσύ λες πως βρέχει, που κατέβηκες σε εκλογές και δεν πήρες ούτε τον δικό σου ψήφο, ποιός σου είπε πως είσαι ο παντογνώστης του σώματος και μπορείς να κρίνεις τους πάντες και μας τα πρήζεις συνέχεια.
Τρέχεις στην ντρούλα να γράψεις μήπως και τσιμπήσει κάποιος και έρθει στον "παράνομο κουμμουνιστικό τηλέγραφο", που συντηρείς και το ωραίο είναι πως στο τέλος κατηγορείς το internet, το facebook και την ντρούλα. Ποιόν; Τη ντρούλα με τα "λεπτά" αισθήματα.
Τολμάς να μιλάς για αθλήματα, πέρασαν αθλήματα οι μόνιμοι του 2006 και 2007; Τα κομματόσκυλα της δεξιάς με τα σκαρπίνια;
Τολμάς να μιλάς για γιατρούς την στιγμή που κανείς μόνιμος δεν έχει περάσει τόσους γιατρούς όσους έχουμε περάσει εμείς (σε συχνότητα).
Ρουφά το αβγουλάκι σου πιες το γαλατάκι σου και μην μας τα πρήζεις, το παιχνίδι το έχασες και όσες προσπάθειες και να κάνεις το καράβι δεν γυρίζει πίσω.
Μια καλή συμβουλή πάρε μια ομπρέλα, νομίζω πως από εδώ και πέρα θα βρέχει συνέχεια.
Μα καλά, πότε πρόλαβες και σχολίασες την ανακοίνωση της Ένωσης ακόμα δε βγήκε; Δε δούλευες; Στις 15.00 δε σχολάς;  Στις 15.00 δε σχολάνε τα γραφεία; Εν ώρα υπηρεσείας ασχολήσε με τέτοια; Θα μου πεις, φυσικά εν ώρα υπηρεσείας, αλλίως πως θα χτυπήσουμε την Ε.Ε., το ΝΑΤΟ, τη πλουτοκρατεία, τον ιμπεριασμό και τους βιομηχάνους. Ααααα, δε δούλευες.... μάλιστα!!!
Γιατί ασχολήσε με την Ένωση αλλά και την ομοσπονδία; Επειδή, δε σε θέλουνε; Πως; Εσύ δε θέλεις; Έτσι λες στον εαυτό σου για να χαίρεσε; Κουβάλα ομπρέλα εσύ κι άσε τους "κακούς" να μη σε θέλουνε.
Προς τι όλα αυτά τα σχόλια; Εγώ ξέρω, γιατί σύμφωνα με το νόμο
                     ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΠΟΤΕ
και σκάς απ' το κακό σου και θέλεις και οι άλλοι να μην γίνουνε. Αλλά έτσι λειτουργούσε σχεδόν 40 χρόνια στην ΕΣΣΔ και στο ανατολικό μπλόκ, με μίσος κακία και ρουφιανιά και οι μυστικές τους υπηρεσείες να τους έχουνε όλους φακελωμένους.
Είπες στους συναδέρφους σου, ότι όταν ψηφήστικε ο ΝΟΜΟΣ μας μέσα στη βουλή, το ψηφήσανε ΟΛΑ τα κόματα ΕΚΤΟΣ το ΚΚΕ; Αύτό το φιλοεργατικό κόμμα είπε όχι σε δουλειά για 4000 ανθρώπους!!!!!!!!!!! Αυτό το κουμμουνιστικό κόμμα, που το '90 συνεργάστηκε με τη δεξιά!!!!!!

Άντε, καλό σου τριήμερο μιας και είσαι γραφιάς κάθεσαι, ενώ οι συνάδερφοι σου θα είναι στη ζέστη, σε φωτιές και περιπολικά. Είδες ο καπιταλισμός; Κάθεσαι 3 μερούλες, ενώ άμα ήσουνα σε άλλο καθεστός ένα λεπτό να καθόσουνα, θα σε στέλνανε στη Σηβιρία.

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΑΣ

"Περιοδείες ενημέρωσης του Αρχηγού μας"

Λάρισα,    20/06/2013   

Αρ. Πρωτ.: 125

ΠΡΟΣ:    1) Αρχηγό Πυροσβεστικού Σώματος
               Αντιστράτηγο κ. Γεωργακόπουλο Σωτήριο.

ΚΟΙΝ:    1) Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας
                του Πολίτη κ. Δένδια Νικόλαο     
               2) Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 
               κ. Γεωργιάδη Πάτροκλο

ΘΕΜΑ: << Περιοδείες ενημέρωσης του Αρχηγού μας >>.

Αξιότιμε Αρχηγέ από τις περιοδείες σας στην Μυτιλήνη στην 6η ΕΜΑΚ στην Πάτρα αλλά και στην Ηλεία τα όσα αναφέρατε στους Πενταετείς Συναδέλφους μας μόνο απογοητευτικά μπορούμε να τα χαρακτηρίσουμε.
Σε ερωτήσεις Συναδέλφων απαντήσατε :
  1. Θα μονιμοποιηθούν μόνο οι 600 Πενταετείς γιατί αυτοί μπήκαν με ΑΣΕΠ πέρασαν αθλήματα και υγειονομικές εξετάσεις .
  2. Πρέπει να μπούνε οι 725 γιατί έχουμε πρόβλημα με τις παραγωγικές σχολές .
  3. Δεν θα ασχοληθώ με το επίδομα των 150 ευρώ . Οι μόνιμοι έχασαν πάνω από το 50% των αποδοχών τους και εσείς μόνο 100 ευρώ.
  4. Είστε μεγάλοι και δεν μπορείτε να προσφέρετε στο Σώμα.
  5. Εάν δεν έχετε φόρμες εργασίας και άρβυλα να τα μπαλώσετε όπως κάνω και εγώ.
  6. Και που έχετε εργασία πολύ είναι.

Σας απαντάμε πως :
  1. Και οι 4000 Πενταετείς Πυροσβέστες προσλήφθηκαν με ΑΣΕΠ ο διαγωνισμός ήταν ένας και εσείς προσωπικά ήσασταν παρών στην Βουλή κατά την ψήφιση του νόμου. Όσων αφορά τα αθλήματα και εμείς έχουμε περάσει στο χρόνο που έπρεπε . Από υγειονομικά δεν νομίζουμε πως έχει περάσει κανείς άλλος όσα οι Πενταετείς . Σας θυμίζουμε 13 γιατρούς το 2003 , 13 γιατρούς το 2004 , και μια πιστοποίηση κάθε χρόνο από κρατικό Νοσοκομείο  ότι η κατάσταση της υγείας μας παραμένει το ίδιο καλή. Και σας ρωτάμε έχει περάσει κανείς άλλος κάτι παραπάνω; Εκτός αυτών κατά την πρόσληψη μας ήμασταν εν ενεργεία.
  2. Και οι Πενταετείς Πυροσβέστες μπορούν να μπουν σε παραγωγικές σχολές αν το πρόβλημα σας είναι αυτό . Υπάρχουν στο Σώμα περίπου 1500 Αξιωματικοί Αξιότιμε Αρχηγέ χρειάζονται και άλλοι:
  3. Εμείς χάσαμε 100 ευρώ αλλά οι μόνιμοι το 50% των αποδοχών τους . Παρόλα αυτά οι Πενταετείς Πυροσβέστες παίρνουν σχεδόν τις μισές αποδοχές από το μόνιμο Πυροσβέστη και το 1/3 από τον Αξιωματικό. Πόσες ; Μόνο 650 ευρώ.
  4. Υπάρχει ένας μικρός αριθμός και μεγάλων ηλικιακά Πενταετών Πυροσβεστών . Που είναι το Πρόβλημα ; Ξεχάσατε τους δασικούς υπαλλήλους που τους έχετε στο Σώμα από το 1998 ; Την εμπειρία όλων αυτών και τα μαύρα πνευμόνια που απέκτησαν  από τις πυρκαγιές διαφόρων τύπων τόσων ετών τα ξεχνάτε; Σε ένα δύσκολο συμβάν οι διοικητές ποιον στέλνουν τον έμπειρο Πυροσβέστη ή των πρωτοδιοριζόμενο;
  5. Όσων αφορά για τα Μ.Α.Π. να είστε σίγουρος πως δεν ζητάμε να τα πληρώσει κανείς  από την τσέπη του . Ζητάμε να επισπεύσετε τις διαδικασίες διαγωνισμών και να μην μας απαξιώνετε.
  6. Και βέβαια είναι πολύ στην σημερινή κατάσταση της χώρας μας να εργάζονται και αυτό ισχύει για όλους μας . Αλλά προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας 15 και 20 και 25 χρόνια έχουμε δεκάδες νεκρούς στο πεδίο της μάχης και εκατοντάδες τραυματίες . Εκτός των άλλων επειδή πολλοί από εμάς έχουμε δουλέψει και ως δασοπυροσβέστες το 1998 φέραμε και τεχνογνωσία αλλά και εμπειρία στο Σώμα μας .

Εμείς σαν Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος σας έχουμε κατατάξει στην υψηλότερη θέση Σώματος οπού και ανήκετε και θεσμικά και σας έχουμε ως προστάτη , σύμβουλο και αποκούμπι σε όλα τα προβλήματα μας .
Είσαστε ο Αρχηγός μας και ο εμψυχωτής μας,  με όλα τα παραπάνω όμως τι προσπαθείτε να κάνετε ;
Το Σώμα είναι είδη τριχοτομημένο δεν χρειάζεται και άλλα προβλήματα μεταξύ Αξιωματικών Μονίμων Πυροσβεστών , Πενταετών Πυροσβεστών , Συμβασιούχων Πυροσβεστών .
Το καλοκαίρι στην χώρα μας είναι και μεγάλο αλλά και δύσκολο από θέμα πυρόσβεσης και τέτοιοι χαρακτηρισμοί δεν κάνουν καλό και ρίχνουν το ηθικό στο ναδίρ.
Πιστεύουμε πως οι συγκεκριμένοι χαρακτηρισμοί ήταν ατυχής ή ότι δεν αποδόθηκαν σωστά .
Παρακαλούμε όπως εκδώσετε μια ανακοίνωση προς όλο το προσωπικό του Σώματος με ενωτικό περιεχόμενο και λύσεις που προτείνετε για τον κάθε κλάδο ξεχωριστά ώστε να ομαλοποιηθεί η κατάσταση εν όψη ενός πραγματικού δύσκολου καλοκαιριού για όλους μας .
Η ψυχολογία των Πενταετών μετά από όλα αυτά βρίσκετε στο ναδίρ.

Παρακαλούμε για τις δικές σας άμεσες ενέργειες 11.000.000 Έλληνες Πολίτες και 17.000.000 τουρίστες στηρίζουν την προσωπική τους ασφάλεια στην οικογένεια που λέγετε Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος .
                                 
                                                                                                                                                                                                       
                                                         Με τιμή για το Δ.Σ.

          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                               Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
      Καστανίδης   Γεώργιος                                                                      Πυργιώτης  Απόστολος
       Τηλ.6973844020                                                                                  Τηλ.6973774868

           Τηλ.*787676                                                                                       Τηλ.*774868

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ

Πυρκαγιές σε όλη την χώρα και "εμφύλιος" στο Π.Σ. ;

Με αφορμή δημοσίευμα με τίτλο«Εμφύλιος» στην πυροσβεστική: Δόκιμοι εναντίον εποχικών πυροσβεστών, θα ήθελα να ενημερώσω τους  324 επιτυχόντες υποψηφίους πυροσβέστεςπου προσέφυγαν στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο κατά της πρόσληψης των συμβασιούχων πυροσβεστών με δικαιολογία την"μη έκδοση του σχετικού Π.Δ", ότιΤΟ Π.Δ 109/2013 ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ και έχει ημερομηνία έκδοσης την 14η Ιουνίου 2013 οπότε και άδικος ο "κόπος" τους.

Να ενημερώσω επίσης ότι τον τίτλο του ΔΟΚΙΜΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ τον παίρνει κάποιος όταν μπαίνει στην Πυροσβεστική Ακαδημία και ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ και όχι με ένα ΦΕΚ, οπότε και θέμα "εμφυλίου" στο Πυροσβεστικό Σώμα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!

Λυπάμαι ειλικρινά που στηρίξαμε ως συμβασιούχοι τον αγώνα για την πρόσληψη τους (725) αλλά και που οι επιτυχόντες αυτοί τα "έβαλαν" με συμβασιούχους πυροσβέστες των 4 μηνών εργασίας !!!
Λειτούργησαν εκδικητικά και προς λάθος κατεύθυνση.

Κύριοι ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ, δεν έβγαλαν οι Συμβασιούχοι Πυροσβέστες τηνΑπαγόρευση των προσλήψεων Ιδιωτών σε Πυροσβεστική και Αστυνομίαμέχρι το 2015, αλλά το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, εκεί πρέπει να στέψετε τα βέλη σας και να το επισημάνετε και στους συμβουλάτορές σας.
Αντί να χτυπήσετε το γαϊδούρι, χτυπήσατε το σαμάρι !!!

Δεν θα πω τίποτε άλλο διότι δεν αξίζει να ασχοληθούμε και παραπάνω την ώρα που συνάδελφοι μας βρίσκονται στα μέτωπα των πυρκαγιών σε όλη την χώρα και δυστυχώς εμείς ακόμα δεν προσληφθήκαμε για να τους συνδράμουμε !!!


Σ.Δ. Απορίας άξιο είναι πώς οι 725 οργανώθηκαν από το πουθενά χωρίς να γνωρίζονται χωρίς καν να έχουν ονομαστεί Πυροσβέστες .
Αντίθετα εποχιακοί και πενταετείς όλων των κατηγοριών που γνωρίζουν πολύ καλά την δύναμη του συνδικαλισμού περιμένουν οι λίγοι να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά αδιαφορώντας για το μέλον τους .
Σήμερα οι εποχικοί αύριο οι πενταετείς μετά οι χαμηλόβαθμοι μόνιμοι και έχει ο Θεός .

Κύριοι ξέρετε πόσοι κοιμήθηκαν και δεν ξαναξυπνισαν;

Υ.Γ. 1 Ξυπνήστε να ξέρετε τουλάχιστο γιατί και πότε θα πεθάνετε.

Υ.Γ.2 Αραγεσ υπάρχει κάποιος που οργανώνει τους 725 ή πραγματικά επειδή έβγαλαν πανεπιστήμιο είναι το έξυπνοι και γνωρίζουν πως όλοι μαζί μπορούν καλύτερα.

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

ΚΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ !!!

Ξεκαθάρισμα στο θέμα των επιλαχόντων

Λάρισα,    19/06/2013    

Αρ. Πρωτ.: 124


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ



ΘΕΜΑ: Ξεκαθάρισμα στο θέμα των επιλαχόντων.

Συνάδελφοι σας υποσχεθήκαμε ότι θα αγωνιστούμε για την εργασιακή αποκατάσταση των επιλαχόντων Πενταετών Πυροσβεστών .
Μετά από αρκετό καιρό και από απαντήσεις του Υπουργείου που συνεχώς θόλωναν τα νερά και απογοήτευαν τους συναδέλφους καταφέραμε επιτέλους να πείσουμε το επίσημο τμήμα να ερμηνέψει τον νόμο κατά τον σωστό τρόπο.
Έτσι πλέων οι κυρωμένοι πίνακες ισχύουν για 3 χρόνια. Δεν δίνατε αυτά τα 3 χρόνια να βγει άλλος διαγωνισμός για Πενταετείς .
Τέλος θα προσληφθούν εφόσον κριθεί απαραίτητο σύμφωνα με το 50% τον οργανικών κενών των μονίμων.
Συνάδελφοι τίποτα δεν έχει τελείωση απλός και μόνο πρέπει να πιστέψουμε στον καλό αγώνα για τις οικογένειες μας για την πατρίδα και το μεράκι μας .

Όσο και αν θέλουν κάποιοι το Πυροσβεστικό Σώμα τσιφλίκι τους στο τέλος δεν θα τους βγει.
                                 
                                                                                                                                                                                                           
                                                         Με τιμή για το Δ.Σ.

          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                               Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
      Καστανίδης   Γεώργιος                                                                      Πυργιώτης  Απόστολος
       Τηλ.6973844020                                                                                  Τηλ.6973774868

           Τηλ.*787676                                                                                       Τηλ.*774868

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

22 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Απορρόφηση Επιλαχόντων Πενταετών - Την Προσεχή Τρίτη η πρόσληψη των συμβασιούχων συναδέλφων μας

Λάρισα,    15/06/2013  

  
Αρ. Πρωτ.: 119


ΠΡΟΣ: ΠΕΝΤΑΕΤΕΙΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ


ΘΕΜΑ: Απορρόφηση Επιλαχόντων Πενταετων.

Μετά από συνεχή προσπάθεια και επιμονή στο ζήτημα των Επιλαχόντων Συναδέλφων μας ήρθαν τα πρώτα αποτελέσματα.
Έως την Τετάρτη το αργότερο προσλαμβάνονται άμεσα 22 Επιλαχόντες Πενταετείς. Η προσπάθεια για τους 9 Συναδέλφους εκ των πολιτών συνεχίζετε. Το κόλλημα είναι το ίδιο με αυτό των 725 δοκίμων Πυροσβεστών γιατί περνάει ως νέα πρόσληψη.  
Με την συμπλήρωση των 22 κενών  ανοίγει ο δρόμος για τους υπόλοιπους επιλαχόντες συναδέλφους .
Θέλουμε να ενημερώσουμε τους Συμβασιούχους Συναδέλφους ότι την προσεχή Τρίτη πιάνουν δουλειά.

Συνάδελφοι δεν πρέπει να ξεχνιόμαστε, δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε, ο αγώνας μας δεν έχει τελειωμό, υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα που χρίζουν άμεσης λύσης.
Βοηθήστε την Ένωση μας δεν υπάρχει άλλος δρόμος.

Όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα!!!            
                                                                                                                                                   
   
                                                      Με τιμή για το Δ.Σ.
          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                               Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
      Καστανίδης   Γεώργιος                                                                      Πυργιώτης  Απόστολος
       Τηλ.6973844020                                                                                  Τηλ.6973774868

           Τηλ.*787676                                                                                       Τηλ.*774868

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΑΕΤΕΙΣ

Ειδικό μισθολόγιο τώρα που προλαβαίνουμε



Λάρισα,    13/06/2013    

Αρ. Πρωτ.: 118

ΠΡΟΣ:    1) Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας
               του Πολίτη κ. Δένδια Νικόλαο     
               2) Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 
               κ. Γεωργιάδη Πάτροκλο 
ΚΟΙΝ:   1) Αρχηγό Πυροσβεστικού Σώματος
              Αντιστράτηγο κ. Γεωργακόπουλο Σωτήριο.


ΘΕΜΑ: Ειδικό μισθολόγιο τώρα που προλαβαίνουμε.

Αξιότιμε Υπουργέ γνωρίζουμε πως εντός των προσεχών ημερών θα κατατεθεί στην Βουλή των Ελλήνων το νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση – αναδιοργάνωση του Πυροσβεστικού Σώματος.
Σε αυτό το νομοσχέδιο θα ήταν απαραίτητο για εμάς τους Πενταετείς Πυροσβέστες να περάσει και η τροποποίηση του μισθολογικού μας καθεστώτος  στο καθεστώς των ειδικών φρουρών μιας και το πολύ μικρό κόστος για το έτος 2013  αφού  περνώντας οι πρώτοι 6 μήνες έχει πλέων μηδενιστεί.
Τις ίδιες επισημάνσεις έχουμε κάνει και προς τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος και περιμένουμε την ανταπόκριση του για το καλό του Σώματος μα πρώτα από όλα για το καλό των Ελλήνων πολιτών που περιμένουν τόσα πολλά από όλους εμάς αυτό το πολύ δύσκολο καλοκαίρι.
Οι Πενταετείς Πυροσβέστες για ένα ακόμα καλοκαίρι θα υπερβάλουν εαυτούς αλλά σε περίπτωση ελλείψεων κατά τις βραδινές ώρες εργασίας όπως και Κυριακές και εξαιρέσιμες λόγο έλλειψης διαθέσιμων ωρών εργασίας και εμμονής κάποιων να μας θεωρούν Πυροσβέστες αλλά  να μας έχουν ενταγμένους σε μισθολόγιο υπαλλήλων γραφείου δεν θα φταίμε εμείς .
Το μισθολόγιο των ειδικών φρουρών πρέπει να εφαρμοστεί τώρα και όχι των χειμώνα του 2013. Όπως υποστηρίζουν κάποιοι. Το καλοκαίρι είναι μπροστά μας και 11.000.000 εκατομμύρια Έλληνες πολίτες καθώς και 17.000.000 εκατομμύρια τουρίστες θα περιμένουν τις υπηρεσίες μας τώρα και όχι τον χειμώνα του 2013.
Λύστε μας τα χέρια τώρα που χρειάζεται είναι προς το συμφέρων της Χώρας μας .
Ο προκάτοχος σας Βύρων Πολύδωρας σαν εποχικοί Πυροσβέστες τότε μας είχε χαρακτηρίσει ως έναν πολύτιμο στρατό 5.500 Πυροσβεστών .
Για να είμαστε λοιπόν πολύτιμοι χρειάζονται νυχτερινές ώρες καθώς και ώρες κατά τις εξαιρέσιμες και τις Κυριακές .
Οι φωτιές , οι σεισμοί , τα τροχαία , οι πλημμύρες δεν έχουν ωράρια γραφείου.

Ευχαριστούμε.                                                                                                                                                                                                              
                                                      Με τιμή για το Δ.Σ.

          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                               Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
      Καστανίδης   Γεώργιος                                                                      Πυργιώτης  Απόστολος
       Τηλ.6973844020                                                                                  Τηλ.6973774868
           Τηλ.*787676                                                                                       Τηλ.*774868

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Η ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΝΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΝΤΑΕΤΕΙΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ

Τηλεοπτική δυσφήμηση Πυροσβεστών

Λάρισα,    13/06/2013    

Αρ. Πρωτ.: 117

 ΠΡΟΣ:   1) Αρχηγό Πυροσβεστικού Σώματος
                 Αντιστράτηγο κ. Γεωργακόπουλο Σωτήριο.
 ΚΟΙΝ:    1) Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας
                  του Πολίτη κ. Δένδια Νικόλαο     
                 2) Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 
                 κ. Γεωργιάδη Πάτροκλο

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

ΘΕΜΑ: Τηλεοπτική δυσφήμηση  Πυροσβεστών .

Αξιότιμε Αρχηγέ  στην  τηλεοπτική εκπομπή Χωρίς Αναισθητικό του Γιώργου Τράγκα ο Πύραρχος και ταμίας της Ένωσης Αξιωματικών κύριος Βιντζηλαιος Γεώργιος είπε ξεκάθαρα πως από ότι ακούει στο διαδίκτυο υπάρχουν πλαστά δικαιολογητικά αυτή την στιγμή στο Πυροσβεστικό Σώμα και ότι πρέπει να ξεκαθαρίσουν .
Βέβαια δεν διευκρίνισε σε ποια κατηγορία προσωπικού υπάρχουν πλαστά . Εμείς όσες φορές ρωτήσαμε επίσημα τα αρμόδια τμήματα αλλά και μέλη της επιτροπής που ήταν Αξιωματικοί και υπεύθυνοι  για τον έλεγχο των δικαιολογητικών διορισμού μας , μας  έχουν διαβεβαιώσει ότι όσα υπήρχαν στον δικό μας διαγωνισμό έχουν ελεγχθεί και οι υπεύθυνοι έχουν διωχθεί από τις τάξεις του Σώματος. Παρακαλούμε όπως πάρετε θέση επί του ζητήματος διότι δεν μπορεί κανένας να σπιλώνει ούτε τους Πενταετείς ούτε το μόνιμο προσωπικό αλλά ούτε και τους Αξιωματικούς των επιτροπών των διαγωνισμών του Σώματος που σύμφωνα με όσα μας έχουν πει έχουν κάνει όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες .

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες .
                                                                                                                                                                                                                                         
                                                          Με τιμή για το Δ.Σ.
          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                               Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
      Καστανίδης   Γεώργιος                                                                      Πυργιώτης  Απόστολος
       Τηλ.6973844020                                                                                  Τηλ.6973774868

           Τηλ.*787676                                                                                       Τηλ.*774868

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ Ή ΣΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΑΠΣ


 Νέα από τον Αρχηγό

Δημοσίευση  pezoporos Χθες στις 18:06
Νέα από τον Αρχηγό

 

Κάλιο αργά…

Ο Αρχηγός επισκέφτηκε την Μυτιλήνη και την Κυριακή 09-06-13 συναντήθηκε με το προσωπικό. Μερικά σταχυολογήματα πιθανόν διαφωτιστικά…


  • Αρνήθηκε ότι μπορούμε να μιλάμε στο όνομα των εποχικών συμβασιούχων συναδέλφων και δυστυχώς δεν πήρε απάντηση από τον πρόεδρο του Σωματείου που είχε το λόγο. Το ίδιο μαχητικά αντιδρά και η Ομοσπονδία;
  • Δεν απάντησε σε αναφορά για άμεση απορρόφηση των επιλαχόντων και μια νέα 5ετία/ 10ετία των εποχικών συναδέλφων. Δεν υπάρχει θέμα 1+1, 2+1, 1+2, οι εποχικοί συμβασιούχοι θα προσληφθούν μόνο για φέτος, ένδειξη ότι πιθανόν για την επόμενη αντιπυρική περίοδο να ετομάζεται νέος διαγωνισμός.
  • Διαπιστώνει σημαντικό πρόβλημα στις υπηρεσίες από τις διαφορετικές ταχύτητες προσωπικού.
  • Σε αναφορές για άμεση μονιμοποίηση όλων απαντούσε με αναφορές σε «εξομοίωση όσων έχουν τα προσόντα». Νομίζω ότι το καμπανάκι χτυπάει δυνατά για όσους δεν έχουν τα σχολεία.
  • Θεωρεί ότι το συνταξιοδοτικό είναι αποτρεπτικό για την μονιμοποίηση των μεγαλύτερων και έκανε σαφή αναφορά στα επικουρικά τους ταμεία (εφάπαξ), μιλώντας μάλλον συντεχνιακά ως συνδικαλιστής παρά ως Αρχηγός.
  • Θεωρεί ότι οι 5-ετείς εκ των πολιτών πρέπει να μονιμοποιηθούν/ εξομοιωθούν άμεσα, διότι α. πέρασαν από διαδικασία ΑΣΕΠ _εμείς δεν περάσαμε;, β. είναι νέοι και μπορούν να στελεχώσουν τις παραγωγικές σχολές, γ. είναι πτυχιούχοι σε ποσοστό 70%
  • Δεν μας συμφέρει να ανακινούμε θέμα ένταξής μας στον κανονισμό μεταθέσεων διότι 700 από εμάς θα βρεθούν στην Αττική όπου υπάρχουν κενά.

Συνάδελφοι που στο πρόσφατο παρελθόν στήριξαν την σφαγή των 1500 στο όνομα του ρεαλισμού, που διέδωσαν τις διαβεβαιώσεις της Ομοσπονδίας και του Νικολιτσόπουλου προς τους επιλαχόντες να μην ανησυχούν και να μην φέρουν προσκόμματα στην διαδικασία _διότι όλοι θα απορροφηθούν εντός τριετίας, τώρα ανησυχούν μήπως έρθει η ώρα τους. Διότι, λίγοι πλέον έχουν εμπιστοσύνη στην Ομοσπονδία και τα Σωματεία, όλοι πλέον ανησυχούν μήπως «το παιγνίδι είναι στημένο και από πριν ξεπουλημένο», κυρίως δε ανησυχούν αυτοί που έχουν παίξει στο έργο.

Πιθανόν να υπάρξει κάποια εξέλιξη πριν το τέλος της 5ετίας – ίσως και εντός του επόμενου έτους. Το θέμα είναι κατά πόσο θα επηρεάσουμε εξελίξεις, θα αποτρέψουμε τον περαιτέρω κατακερματισμό μας, θα επιτύχουμε την μονιμοποίησή μας.


Σ.Δ. Μα αυτά και μα αυτά δεν βλέπω να βγάζουν καλοκαίρι ούτε εποχιακοί ούτε πενταετείς ούτε μόνιμοι ούτε αξιωματικοί αλλά ούτε αρχηγοί και υπουργοί . 
Άντε για μας και κάνα τσιπουρακι οι στεριανοί και τσικουδιά οι θαλασσινοί. 
Τέλος είμαστε και εμείς επιτέλους μια φορα στο κλήμα της διάλυσης της χώρας .
ΜΠΡΑΒO ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟ 2007

Ομογενοποίηση του προσωπικού ενόψει ενός δύσκολου καλοκαιριού

Λάρισα,    12/06/2013    

Αρ. Πρωτ.: 115

ΠΡΟΣ:   1) Αρχηγό Πυροσβεστικού Σώματος
               Αντιστράτηγο κ. Γεωργακόπουλο Σωτήριο.

ΚΟΙΝ:    1) Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας
                του Πολίτη κ. Δένδια Νικόλαο     
                2) Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας 
                κ. Γεωργιάδη Πάτροκλο

              
ΘΕΜΑ: Ομογενοποίηση του προσωπικού ενόψει ενός δύσκολου καλοκαιριού

Αξιότιμε Αρχηγέ εδώ και έξι μήνες έχει ξεκινήσει και από το Υπουργείο αλλά και από το Αρχηγείο μια προσπάθεια ομογενοποίησης του Πυροσβεστικού Προσωπικού.
Να σας θυμίσουμε πως το ΑΠΣ μας ζήτησε και πήρε πριν σχεδόν πέντε μήνες τις θέσεις μας για τροποποίηση του ν.3938/2011για αλλαγές προς ομογενοποίηση .
Πριν  τέσσερις  μήνες  έγινε στο Αρχηγείο επιτελικό Συμβούλιο με θέμα την ομογενοποίηση Πριν το Επιτελικό είχατε δημιουργήσει επιτροπή για τροποποίηση του ν.3938/2011 με επικεφαλή τον τότε κλαδάρχη Α΄ κλάδου .
Μετά το Επιτελικό είχατε δημιουργήσει επιτροπή Αξιωματικών που θα επεξεργάζονταν σχέδιο ομογενοποίησης με βάση τον ν.3938/2011 η οποία και αυτή πετάχτηκε και δεν γνωρίζουμε ούτε τι έγραφε αλλά ούτε εάν έδινε λύση.
Στις ενημερωτικές επισκέψεις σας στις περιφέρειες ανά την Ελλάδα δηλώνετε ότι για να λειτουργήσει το Σώμα αποτελεσματικά χρειάζεται ομογενοποίηση.
Εδώ και τέσσερις μήνες σας έχουμε στείλει οικονομική μελέτη που αποδεικνύει ότι η ομογενοποίηση δεν κοστίζει τίποτα ή για κάποιους ελάχιστα . Αυτή αναφέρει  πως με μόνο κόστος 1,700.000 ευρώ μπορούν 4000 Πενταετείς Πυροσβέστες να εργαστούν με το μισθολόγιο των ειδικών φρουρών δηλαδή με φουλ πενθήμερα και 6 νυχτερινές υπηρεσίες το μήνα . Σας επισημάναμε πως ακόμα και εάν δεν υπάρχουν τα 1.700.000 ευρώ εάν αντί για 6 νυχτερινά μας δώσετε 3 ή 4 τότε δεν υπάρχει κόστος άλλωστε και ο νόμος προβλέπει έως 6 νυχτερινά .
Παρόλα αυτά εσείς προτιμήσατε να βγάλετε τις σχετικές διαταγές για εκτός έδρας νυχτερινά και υπερωριακή απασχόληση που δεν φτάνουν για τίποτα και εκτός αυτού δεν βγάλατε ούτε εκτός έδρας λες και είμαστε εποχικοί . Από τον Ιανουάριο έπρεπε να τα βγάλετε Αρχηγέ δεν είμαστε εποχιακοί , είμαστε Πυροσβέστες Γενικών Καθηκόντων  όσο και εάν κάποιοι θέλουν να μας ονομάζουν εποχικούς . Εκτός αυτού ποιος είπε πως δεν είμαστε περήφανοι που προερχόμαστε από τους εποχικούς Πυροσβέστες .
Πέραν όλων των ανώτερο εδώ και 15 ημέρες υπάρχει έτοιμη  από το Α.Π.Σ. εισηγητική έκθεση προς την ομογενοποίηση των Πενταετών Πυροσβεστών που εσείς ζητήσατε να ετοιμαστεί και περιμένει την δίκια σας υπογραφή για να πάει με την σειρά της στο Υπουργείο προς επεξεργασία .
Παρακαλούμε όπως την υπογράψετε ώστε να προλάβουμε την αντιπυρική περίοδο που βρίσκετε μπροστά μας καθώς υπάρχει το νομοσχέδιο για την αναδιοργάνωση του Π.Σ. και ένα δύσκολο καλοκαίρι για όλους μας .
Η Ένωση μας έχει κάνει όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες με προτάσεις και συναντήσεις ώστε να πείσει και τον ποιο δύσπιστο πως μόνο με την ομογενοποίηση θα έχουμε ένα αποτελεσματικό Πυροσβεστικό Σώμα ώστε να διαφυλάξουμε τις ζωές αλλά και τις περιουσίες των Ελλήνων συμπολιτών μας .
Ο Ελληνικός Λάος αλλά και οι επιχειρήσεις που απασχολούνται στηρίζετε στις δίκες μας υπηρεσίες ειδικά φέτος με 17.000.000 τουρίστες οι οποίοι θα έρθουν στην Ελλάδα μέσα σε διάστημα τριών μηνών.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες .                             
                                                                                                                                                                                                         
   
                                                      Με τιμή για το Δ.Σ.
          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                               Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
      Καστανίδης   Γεώργιος                                                                      Πυργιώτης  Απόστολος
       Τηλ.6973844020                                                                                 Τηλ.6973774868

           Τηλ.*787676                                                                                      Τηλ.*774868